Hvad er lige præcist dét, der kan gøre det kedelige interessant?
Som grafisk designer har jeg øje for detaljer, der kan ændre alt.

SÅDAN ARBEJDER JEG

Udover kompetent sparring og stort engagement, har jeg en alsidig og konstruktiv tilgang til at arbejde med opgaverne, så arbejdesgangen gennemføres enkelt og effektivt.

Min ideologi har altid været at møde dig i øjenhøjde og fortælle den historie, du kommer med. Opgavens omfang definerer vi sammen fra start og budgettets størrelse afhænger af dine ønsker og ambitioner.

Ud fra din briefing samt research og gennemgang af marked og målgrupper arbejder jeg med opgaven og kommer med forslag til tekst og grafiske løsninger som ender ud i en præsentation. Efter godkendelse af løsningen færdiggøres opgaven og gøres klar til produktion.


 

EKSPERT I GRAFISK DESIGN & BRANDING

Jeg har mange års erfaring fra reklamebranchen som art director på reklamebureauer som Reklametjenesten (Republica), Grey København, McCann Erickson og Konceptbureauet. I de sidste 20 år har jeg arbejdet som art director, grafisk designer og ideudvikler.

Min spidskompetence er og vel nok en arbejdsskade, at jeg arbejder lidt nørdet og ikke kan lade være med at vender tingene på hovedet. Min filosofi er som udgangspunkt, at alt kan lade sig gøre, derfor er I sikre på, at jeres design altid får et lille ekstra ‘twist’, når det har været gennem mig.

Jeg er uddannet på Den Klassiske Tegneskole på Glyptoteket og på Danmarks Designskole. Derudover har jeg studeret grafisk design i 3 måneder på Bezalel Academy of Art and Design, Jerusalem.