RÅDGIVNING

kreativitet bonnesendesign

ER DU USIKKER PÅ, HVORDAN DU SLIPPER KREATIVITETEN LØS?

Udover at arbejde med diverse designopgaver, hjælper jeg også iværksættere, firmaer og organisationer med at komme igang med den kreative proces. Enten som rådgiver på en specifik opgave eller på en kreativ workshops, hvor f.eks. medarbejderne får lov til at arbejde kreativt og være med til at skabe firmaets kommende profil.

At skabe nye løsninger og bryde gammel vanetænkning kan være en stor udfordring. Derfor hjælper jeg dig med at få ideer, tænke kreativt og finde en holdbare og sikker løsning udfra målgruppe osv. Det handler i første omgang om, at skabe så mange idéer og alternativer som muligt.

Måske tænker du; ”Er det ikke lidt for vildt?” Det kan godt være. I første omgang handler det om at turde være modig og skabe et rum for nye ideer.

Der kommer helt sikkert rigtig mange gode ideer ‘på bordet’ , men der skal træffes en beslutning. Hvilke ide skal gennemarbejdes og implementeres? Det er måske endnu svære end at få de mange ideer. Jeg guider dig i processen, så du finder den bedste løsning. Derefter kan din egen grafiker færdiggøre opgaven udfra det skitse-oplæg, vi har udarbejdet sammen.
 
Har du brug for sparring og rådgivning på en opgave i licitation/udbud, så er proceduren den samme