NEWPUB?

BØGER PIGE

KÆRE FORFATTER OG BOGDESIGNER

Du er ved at være helt færdig med din bog og den har været længe undervejs. Du er stolt af din bog/dit værk og mangler kun den sidste ‘detalje’ – en både flot og salgbar bogforside, omslag og et bogkort, så din bog bliver en succes og sælges bedst muligt som en papirbog hos en boghandler eller downloadet som e-bog fra egen hjemmeside eller net-boghandler.

Meeeeeen – der er lige det, at du ikke helt er på hjemmebane, når det gælder enten bogforsiden eller omslaget til din bog og går som ‘katten om den varme grød’ og kommer ikke rigtig videre. Du har selvfølge en fornemmelse eller nogle løse ideer, til hvordan du kunne tænke dig, at bog-forsiden/omslaget skal se ud. Men du har svært ved helt at gennemskue om titel, foto og illustration er sat ordentligt sammen.

JEG SKABER SMUKKE BØGER I TÆT SAMARBEJDE MED BÅDE FORLAG OG PRIVATPERSONER

Jeg har erfaring i at tilrettelægge og designe bøger, så de får det helt rigtige look i forhold til målgruppen. Jeg arbejder med eget layout/ideer eller ud fra kundens udkast/manuskript. Bogens design og layout skal matche indholdet, understrege budskabet og fanger din målgruppe, så den kan sælges.

Jeg har udarbejdet nogle forskellige PRISFORSLAG, så prisen bliver holdt på et niveau, hvor du sagtens kan være med.

Det er en lille investering med en stor effekt for din bog.